بلاگ

تجهیزات شبکه های بی سیم

ساختار تجهیزات شبکه های بی سیم

ساختار تجهیزات شبکه های بی سیم یا همان تجهیزات وایرلس به صورتی است که از شبکه های رایانه‌ای رادیویی هستند و انتقال اطلاعات را در واقع بدون استفاده از کابل صورت می‌گیرد.به عبارتی در شبکه های بی سیم، سیگنال های رادیو بدون اتصال فیزیکی ، ارتباط را میسر می‌کنند.این نوع شبکه ها به شبکه های بی سیم، مخابراتی و شبکه وای فای معروف اند.

شبکه های بی سیم محلی یا همان (Wireless LAN) با پروتکلی IEEE 802.11 در فرکانسی ۲٫۴GHz و فرکانس ۵GHz که جزء فرکانس‌های آزادی هستند که، برای ایجاد ارتباط از آن‌ها استفاده می‌شود.

این فرکانس‌ها (فرکانس ۲٫۴GHz و فرکانس ۵GHz) نیازی به دریافت مجوز از سازمان تنظیم مقررات رادیوئی ندارند و از این بابت به عنوان فرکانس‌های آزاد بین عموم شناخته می‌شوند.این‌ها عموما دارای پهنای باند به کار گرفته شده ای هستند که  در شبکه‌های بی سیم در حیطه ی ۲۰MHz  و ۴۰MHz  است و باتوجه به پیکربندی یا همان (Configuration) و همچنین تنظیمات شبکه‌های‌ بیسیم در نظر گرفته است.

هویت شکل گرفته در فرکانس‌ تجهیزات شبکه‌های بی سیم، باعث می‌شود که این نوع از شبکه ها را به ساختاری با دیدی مستقیم به منظور تولید انواع لینک های مستقیم تبدیل می‌کند.در واقع به عبارتی این نوع شبکه های رادیویی آزاد مورد استفاده، نیازی به خط دید مستقیمی میان گیرنده و فرستنده دارد.

در نظر داشته باشید که تجهیزات شبکه های بی سیم شامل موارد ذیل می‌شوند:

  • رادیو وایرلس Wireless Radio 
  • آنتن وایرلس Wireless Antenna
  • اکسس پوینت Access Point
  • آنتن وایرلس قوی برد بلند High-Range Wireless Antenna

تجهیزات شبکه های بی سیم

تجهیزات شبکه های بی سیم

باید توجه داشته باشید که شبکه های بیسیم با استفاده از تجهیزات به انواع ذیل تقسیم می‌شوند:

  • شبکه های یک جهته (Directiional)
  • شبکه های همه جهته(Omni-Directional)

این شبکه ها در ارتباط مستقیم با تجهیزات شبکه بی سیم به کار برده می‌شود و همچنین فاصله های کلاینت‌ها از در شبکه تعریف می‌شوند.

در شبکه های محلی وایرلس یا (Wireless LAN) که به صورت (Indoor) یا داخلی بوده‌اند و در مسافت‌های بسیار کوتاه مورد استفاده قرار می‌گیرند.

اصولا شبکه های ایجاد شده از نوع شبکه های بی سیم همه جهته می‌باشند و توجه داشته باشید که در شبکه‌های بی سیم خارجی یا (Outdoor) با فاصله‌های کوتاهی که تقریبا در حدود ۵۰۰ متر، نیز هستند و شبکه‌های بی سیم همه جهته برقرار می‌شوند اما در مورد فاصله های طولانی در واقع یا بیشتر از ۱ کیلومتر و حداکثر پنجاه تا صد کیلومتر، تجهیزات بی سیم باید از نوع تجهیزات‌شبکه‌های بیسیم یک جهته باشند.

شما می‌توانید برای خرید و بازدید از دیگر محصولات شبکه‌ای فروشگاه کا اس نت کلیک نمایید و همچنین می‌توانید برای دیدن سایر تجهیزات شبکه، در اینجا کلیک کنید.

مزایای تجهیزات شبکه های بی سیم

مزایای تجهیزات شبکه های بی سیم

تجهیزات شبکه‌های بیسیم در حوزه های گوناگون و همچنین اهداف متفاوت به کار برده می‌شود.به طور مثال می‌توانیم در مورد کارکرد این شبکه ها به برقراری تماس‌های تلفنی همراه و یا دریافت پیام از طریق دستگاه های Pager در بیمارستان ها و یا حتی نامه های الکترونیکی که ایمیل می‌باشد که به وسیله دستگاه‌های دیجیتالی دستیار (PDAPersonal Digital Assistant) اشاره کرد.در کلیه این موارد داده ها و اطلاعات به وسیله یک شبکه وایرلس در دسترس گیرنده قرار می گیرند.

هنگامی که سازمانی و یا شخصی و یا حتی یک برنامه نیازمند به انتقال داده و اطلاعات است، برای بکارگیری در شبکه و همچنین در بخش تجهیزات بیسیم اقدام نماید.عدم بکارگیری کابل شبکه در زمان و هزینه‌های زیاد کابل کشی، باعث جلوگیری از وقوع مشکلات می‌شود.این شبکه ها در مکان های عمومی بیشتر قابل دسترس است،این مکان ها شامل: کتابخانه،رستوران،دانشگاه،هتل و سایر مجموعه هایی که کاربرد دارند،مورد استفاده قرار می‌گیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *